Download

Download uw eigen gratis demoversie van Vector CAD/CAM. Volg onderstaande stappen en u krijgt een tijdelijke licentie per mail toegestuurd. Wij vragen u alle gegevens correct in te vullen zodat wij gedurende de demo periode contact kunnen opnemen. Tevens willen wij u erop wijzen dat het mogelijk is een vrijblijvende demonstratie in te plannen. Wij bedienen vanuit ons kantoor in Nederland de gehele Benelux. Voor demonstraties in Duitsland of andere landen binnen Europa kunt u contact met ons opnemen. Let op, u moet alle onderstaande stappen uitvoeren anders zal Vector CAD/CAM niet werken.

Stap 1

Downoad de laatste versie van Vector CAD/CAM. Deze versie beschikt over de volledige functionaliteit. U kunt deze demoversie dus gewoon inzetten in uw productie omgeveving. Het is zelfs mogelijk om NC-programma's te genereren. Mocht u behoefte hebben aan een machine specifieke postprocessor neem dan contact met ons op, dan sturen wij u de gevraagde machineconfiguratie per mail.

Vector version 12.5.111 (32bit) online. Vector is ook als 64bit leverbaar.

Stap 2

Voordat u de software daadwerkelijk kunt opstarten en gebruiken ontvangen wij graag uw gegevens. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Per mail ontvangt u dan een tijdelijke licentie code.

Stap 3

Hier treft u het Basis Handboek. Hier worden alle basis functies uitgelegd aan de hand van enkele voorbeelden. Mocht u meer ondersteuning nodig hebben neem dan gerust contact op met onze helpdesk. Het Basis Handboek is alleen in Adobe Acrobat (PDF) formaat te downloaden.