Frezen

Bij Vector CAD/CAM heeft u de keuze uit 4 Levels, wij begeleiden uw graag in het vinden voor de juiste software. Mocht u hierover vragen hebben laat het ons weten.

Vector CAD/CAM Level 1 is een ideale basis CAD/CAM oplossing voor de werkplaats en werkvoorbereiding. Vector Level 1 heeft een compleet CAD systeem geintegreerd. Het maken van 2D draadmodellen gaat zeer snel. Met de sterke Import/Export mogelijkheden kunnen o.a. DXF, IGES, STL bestanden worden geopend en worden bewerkt. Daarna kunt u 2D bewerkingen genereren. Vanaf Vector CAD/CAM Level 1 maakt u gebruik van de jobmanager waardoor alle bewerkingen overzichtelijk worden weergegeven. Voordat u het programma naar de NC-machine stuurd kan het eerst 3D worden gesmimuleerd. Vector CAD/CAM Level 1 is uitermate geschikt voor de "eenvoudigere" bewerkingen voor EDM, Laser, Watersnijden, 2D Freeswerk, Draaien. Meer info..

Vector CAD/CAM Level 2 is speciaal ontwikkeld om direct vanuit 3D modellen alle 2D bewerkingen te genereren. Met de sterke Import/Export mogelijkheden kunnen o.a. DXF, IGES, STL bestanden worden geopend en worden bewerkt. Het is zelfs mogelijk om zelf 3D modellen te definiëren. De nieuwe NC-Features technologie werkt ongelofelijk snel en nauwkeurig. Men selecteert de vlakken en kiest vervolgens de gewenste strategie. Het selecteren van 2D lijnen en cirkels behoort hiermee tot het verleden. Voor de meeste gebruikers is Vector CAD/CAM Level 2 de ideale software oplossing. Zo wordt het op het eerste gezicht complexe freeswerk toch nog eenvoudig. Via de jobmanager kan men een deelbewerking selecteren, in de tekening worden niet alleen de berekende NC-banen actief maar zelfs de door de gebruiker aangewezen vlakken worden actief weergegeven. Vector CAD/CAM laat dus zien welke vlakken zijn bewerkt en welke vlakken nog niet. In deze prijsklasse absoluut uniek en onderscheidend. Meer info..

Met Vector CAD/CAM Level 3 kunnen meerdere assen simultaan worden aangestuurd. De functies uit Level 2 worden verder uitgebreid zodat ook 3D bewerkingen eenvoudig zijn te genereren. Het komt geregeld voor dat in een product toch enkele complexe bewerkingen nodig zijn. De unieke NC-Features bewerkingen worden aangevuld met diverse 3D voor- en nabwerkingstrategieën. Natuurlijk via de eenvoudige en duidelijlke Vector methode. Selecteer eerst de gewenste vlakken en kies vervolgens de bewerking 2D en 3D door elkaar. De meest complexe producten worden met behulp van de jobmanager eenvoudig te bewerken. Elke gebruikte frees-strategie wordt overzichtelijk in de jobmanager geplaatst. Hierin staan ook de gebruikte tools met bijbehorende parameters. De totale bewerkingstijd almede die van de deel-bewerkingen worden nauwkeurig ge-calculeerd. Vanuit de jobmanager wordt in 1 keer het juiste CNC programma gegenereerd. Net als in Vector CAD/CAM Level 2 worden vanuit de jobmanager de reeds bewerkte vlakken weergegeven. Meer info..

Vector CAD/CAM Level 4 is gelijk aan Level 3 maar verder uitgebreid met rotatieassen. In combinatie met de nieuwe NC-Features module een krachtige combinatie. Standaard kunnen de assen op elk willekeurig vlak worden uitgelijnd. Vanuit deze nieuwe index positie kunnen de deelbewerkingen worden gemaakt. In de jobmanager staat precies de rotatie ten op zichte van het werkstuk nulpunt. Per index positie worden de jobs weergegeven. De gebruiker zelf heeft dus nog alle invloed op de totale bewerking. Met slechts een aantal dagen cursus kunt u de meest complexe en uitdagende producte maken. Optioneel is het mogelijk om Vector CAD/CAM Level 4 uit te breiden met de 5 assen simultaan module. Neem hiervoor contact met ons op. Meer info..